Caminada pel conjunt arqueològic de la ciutat

Amb motiu del 20è aniversari de la designació del conjunt arqueològic de Tàrraco com a Patrimoni Mundial de la Humanitat

Per . Actualitzat el

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, amb la col·laboració del Departament de Patrimoni de l’Ajuntament, el Museu d’Història de Tarragona, Fundació la Caixa i el patrocini de CaixaBank, ha preparat una caminada pel conjunt arqueològic de la ciutat i rodalies, en el marc del 20è aniversari de la designació del conjunt arqueològic de Tàrraco com a patrimoni mundial de la humanitat.

Totes aquelles persones que es vulguin inscriure poden fer-ho a través de la pàgina web del Patronat Municipal d’Esports www.tarragona.cat/esports,  a partir del dilluns dia 16 de novembre o fins exhaurir les 500 places disponibles. En aquesta pàgina també podran consultar tota la informació sobre la Caminada. El circuit està dissenyat de manera que es pot fer, complert o be entre dos trams diferents escollint l’opció que s’adapti millor a la seva condició física o interès. Un cop inscrits, els participants podran fer la Caminada en el moment que desitgin durant els dies 28 i 29 de novembre.

Cal tenir en compte que per transitar, gratuïtament, pel Passeig Arqueològic, caldrà accedir-hi en els següents horaris: dissabte 28, entre les 9.30 i les 18.30 h. i diumenge 29 de novembre, entre les 9.30 i les 14.00 h. En cas contrari s’haurà de fer el recorregut pel Passeig Torroja. A més en cada punt del Patrimoni els caminadors trobaran informació d’interès històric, que podran consultar a través de Codis QR.

La caminada és gratuïta, però la participació té un valor solidari, per cada inscripció, la Fundació la Caixa farà un donatiu de 4 € a la Fundació Nienmann-Pick (www.fnp.es).

Seguint aquest nou format virtual i solidari també es celebrarà la Mitja Marató i els 10 K Ciutat de Tarragona els propers dies 19 i 20 de desembre. Aquesta serà la primera Mitja Marató de Catalunya en implementar el format virtual.