Setze persones multades al Parc del Francolí per no dur la mascareta

La Guàrdia Urbana va dur a terme diferents actuacions ahir al Parc del Francolí relacionades amb normativa per la covid-19

Per . Actualitzat el

La Guàrdia Urbana va dur a terme diferents actuacions ahir al Parc del Francolí relacionades amb infraccions de la normativa per fer front la pandèmia de la covid-19. Només ahir a la tarda ens van multar 16 persones per no dur la mascareta i 9 persones per superar la limitació de reunions de màxim 6 persones. A més, en aquestes actuacions també es va multar dues persones per tinença d’estupefaents. Finalment a les vuit del vespre, Guàrdia Urbana va tornar al parc ja que es va rebre un avís que hi havia molta gent a la zona de l’skatepark i a la pista de futbol. Davant la presència policial la gent va començar a marxar. El conseller de Seguretat Ciutadana Manel Castaño ha volgut remarcar que “no tolerarem activitats incíviques de gent que posa en risc altres persones per la seva irresponsabilitat i inconciència”.

Des del mes de juliol i fins l’1 de novembre, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha multat 330 persones- 155 per la mascareta, 89 per reunions amb excés de persones, 61 per no respectar l’horari de confinament, 12 fumar sense mantenir la distància, 8 per incomplir les restriccions de mobilitat i 5 per consumir alcohol a la via pública-. A més també s’han multat 49 establiments – 19 per no respectar les mesures de seguretat, 14 per estar oberts amb activitat, 12 per no respectar l’horari de tancament, 2 per excés d’aforament i 2 per no oferir la suficient distància entre taules a la terrassa-.