Finalitzen les obres a la carretera del Doctor Robert i carrer Prat de la Riba

Els treballs es van iniciar el setembre del 2019

Per . Actualitzat el

Avui al migdia, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez; la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó; la vicepresidenta quarta de la Diputació de Tarragona, Eva Mata, i el regidor de Via Pública de l’Ajuntament del Vendrell, Alfons Herrera, han realitzat una visita de final d’obres a la carretera del Doctor Robert i el c/ Prat de la Riba, que es van iniciar el setembre del 2019.

S’ha fet la renovació total dels paviments, serveis urbans, senyalització i mobiliari urbà. Amb aquesta actuació, s’ha aconseguit ampliar l’àrea de l’illa de vianants del centre urbà com a estratègia de dinamització i potenciació  de la seva àrea comercial.

Queden pendents de finalitzar les obres al c/ Nord (entre c/ Sant Magí i c/ Pagesia Catalana) i al c/ Sant Magí (entre la carretera del Doctor Robert i el c/ Nord). I abans de finalitzar el mes de novembre està previst instal·lar el sistema de càmeres i lectors de matrícules per controlar l’accés de vehicles autoritzats (veïns i càrrega i descàrrega), que durant el mes de desembre estarà en període de proves..

Tota l’actuació, licitada a l’empresa constructora Artífex Infraestructuras, té un cost d’1,3 milions d’euros, que es financen amb una aportació de l’Ajuntament del Vendrell, amb el cànon d’aigua (Aigües del Vendrell) i amb subvencions del Pla d’Actuació Municipal de la Diputació de Tarragona (PAM).