Tarragona, escenari del rodatge de la sèrie ‘Todos mienten’

El Complex Educatiu ha estat durant cinc dies la localització de la nova sèrie de Movistar + creada per Pau Freixes

Per . Actualitzat el

Tarragona és un dels escenaris del rodatge de Todos mienten, la nova sèrie original de Movistar+ creada per Pau Freixes. El Complex Educatiu de Tarragona ha estat durant cinc dies la localització tarragonina de la filmació, amb el suport de la Tarragona Film Office, l’oficina d’atenció als rodatges del Patronat Municipal de Turisme.

El rodatge de Todos mienten, la nova sèrie original Movistar+ produïda en col·laboració amb Filmax, va arrencar el passat 5 d’octubre i té lloc a diferents localitzacions de Tarragona, Barcelona i Girona durant dotze setmanes. Durant cinc dies, el Complex Educatiu de Tarragona ha estat una de les localitzacions principals de la sèrie on, a més dels actors, han participat fins a 100 figurants locals per jornada.

Pau Freixas (Polseres vermelles, Sé quién eres) és el creador, director i guionista d’aquest thriller de sis episodis, que compta amb un ampli elenc d’actors i actrius ben coneguts pel públic: Irene Arcos i Lucas Nabor en són els protagonistes, juntament amb Natalia Verbeke, Miren Ibarguren, Leonardo Sbaraglia, Juan Diego Botto, Ernesto Alterio, Eva Santolaria, Amaia Salamanca, Jorge Bosch, Carmen Arrufat i Berta Castañé.

Un thriller de sis episodis que s’estrenarà el 2021

La tranquil·la vida dels veïns de la urbanització costanera de Belmonte canvia radicalment el dia que surt a les xarxes un vídeo sexual de Macarena, professora d’escola, i Iván, un dels seus alumnes major d’edat. Aquest fet sacseja la vida de tots, especialment de Macarena, qui és repudiada per la família i els veïns, inclosa l’Ana, la seva millor amiga i mare de l’Iván. Les coses al poble es compliquen encara més quan troben el cos sense vida d’un dels habitants de Belmonte a un penya-segat. De qui és el cos? Té alguna cosa a veure aquesta mort amb el vídeo sexual de la professora i l’alumne?