L’Ajuntament renova les senyalitzacions de Patrimoni Mundial d’accés a la ciutat

La renovació s’ha dut a terme aquesta setmana i ha tingut un cost de 700 euros

Per . Actualitzat el

 Amb motiu de la celebració dels vint anys del nomenament del conjunt arqueològic de Tàrraco Patrimoni de la Humanitat, des de la conselleria de Patrimoni s’estan duent a terme una sèrie d’actuacions per a continuar recuperant i dignificant els espais patrimonials i per aquest motiu s’han renovat tres senyalitzacions d’accés a la ciutat, ubicades a la carretera de Salou, rotonda del complex Educatiu; a la plaça d’Europa al pont de Santa Tecla i a la rotonda de l’avinguda Doctor Mallafré; que indiquen que Tarragona és ciutat Patrimoni de la Humanitat. La renovació s’ha dut a terme aquesta setmana i ha tingut un cost de 700€.

El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, ha volgut destacar aquesta actuació “duta a terme en aquest any tan difícil, perquè seguim treballant per dignificar i posar en valor els nostres espais patrimonials”. Pinedo ha afegit que “per a nosaltres era important que les senyalitzacions estiguessin en bon estat” i “una ciutat Patrimoni Mundial no només ho ha de ser, sinó també semblar-ho”. Des de la Conselleria s’estan duent a terme diverses accions en aquest sentit, que properament es donaran a conèixer.