La Xarxa de Santa Tecla culmina el procés de renovació dels seus equipaments de radiologia

S’han incorporat un total de 16 nous equipaments distribuïts entre l’Hospital de Santa Tecla, l’Hospital del Vendrell i el complex Santa Tecla Llevant

Per . Actualitzat el

El passat mes d’octubre la Xarxa de Santa Tecla va culminar la renovació de tots els equipaments del Servei de Diagnòstic per la Imatge, un projecte que es va encetar l’any 2017 de la mà de SIEMENS HEALTHINEERS i que ha permès incorporar fins a 16 nous equipaments (dos dels quals mamògrafs procedents d’una donació) distribuïts entre l’Hospital de Santa Tecla, l’Hospital del Vendrell i el complex de Santa tecla llevant.
Entre els nous equipaments adquirits hi ha quatre sales de rajos X (dues a l’Hospital del Vendrell, una a llevant i una a l’Hospital de Santa tecla); dos tC (un a Santa tecla llevant i l’altre a l’Hospital de Santa tecla); 1 ressonància Magnètica, 1 Telecomandament, a més d’arcs quirúrgics i arcs quirúrgics per a traumatologia.
El doctor albert anguera, coordinador del Servei de Diagnòstic per la Imatge, destaca que «l’acció ha donat resposta a la necessitat global de renovar i millorar els equipaments del ser-vei, des dels més bàsics fins als més sofisticats, per tal d’actualitzar la tecnologia i ampliar la nostra cartera de serveis». tot aquest pa-quet permet millorar l’atenció als pacients amb una reducció de ra-diació, millores tecnològiques i precisió diagnòstica.