El sector dels càmpings, commocionat per l’accident aeri de Marc Francesch

Les restes de l’avioneta on viatjava junt amb un veí de Cambrils ha estat localitzada a 110 metres de profunditat davant del litoral tarragoní

Per . Actualitzat el

L’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat desitja fer públiques les seves condolences a la família i amics de Marc Francesch, desaparegut el dimarts passat quan pilotava una avioneta de l’Aeroclub de Reus en un vol des d’Eivissa. Marc Francesch, gran aficionat a l’aeronàutica amb molta experiència de vol, formava part de la directiva de l’Aeroclub. Era una figura destacada en el sector turístic com gerent del càmping Trillas Platja Tamarit, vicepresident de l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat, secretari de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre i membre de les juntes directives de la Federació Catalana de Càmpings i de la Confederación de Campings de la Mediterráneo. La notícia ha causat una gran commoció en el sector, que lamenta profundament la pèrdua.

Les restes de l’avioneta on volava Marc Francesc, junt amb un veí de Cambrils de 35 anys també desaparegut, va ser localitzada per una vaixell de l’armada espanyola aquest dilluns al migdia després de diversos dies de recerca infructuosa. Es van trobar surant a l’aigua restes de l’avió, que segons confirmen les autoritats estaria enfonsat a uns 110 metres de profunditat davant la costa tarragonina. L’avioneta va perdre el contacte per ràdio dimarts passat a la tarda quan retornava cap a Reus després d’un viatge a Eivissa.