La COVID-19, protagonista del concurs fotogràfic en memòria del d’Albert Iturria 2020

El dia 30 de novembre finalitza el termini de presentació dels treballs

Per . Actualitzat el

El proper 30 de novembre finalitza el termini per presentar els treballs de fotografia dins la 8a edició del concurs en memòria del fotògraf Albert Iturria, el qual va fotografiar el municipi de Vila-seca, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.

El tema d’enguany és COVID-19, història en imatges d’un confinament, un desconfinament i una nova realitat; i les obres es poden presentar directament a l’atenció de la regidoria de Cultura al registre general de l’Ajuntament de Vila-seca o mitjançant correu postal fins a finals d’aquest mes de novembre.

Tal com marquen les bases, es poden presentar tant aquelles fotografies que s’han produït en els moments de tancament a les llars, com les celebracions d’aniversari, l’activitat esportiva, educativa, lúdica o social, així com els aplaudiments, els missatges de suport als serveis essencials o les mostres de solidaritat. També s’hi poden incloure aquelles que s’han produït en
l’entorn laboral, el teletreball o les mesures de seguretat i restriccions.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d’edat, compta amb dues categories (adults i infantil). Els premis per a la categoria d’adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s’estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Es valoraran positivament les imatges que, sense deixar de banda la creativitat, responguin a criteris documentals.