El PMET amplia el servei d’activitats esportives virtuals

Hi ha previstos continguts específics per a la gent gran, entre altres

Per . Actualitzat el

A partir de demà, el Patronat Municipal d’Esports amplia el servei d’activitats virtual per a tots els abonats a través de l’aplicació mòbil. Cada dia s’aniran afegint noves sessions de zumbapilatescrossfitactivitats per la gent gran, entre d’altres.

Els abonats que vulguin accedir en aquest servei, només cal que obrin l’APP CONNECTA i entrin a l’apartat de virtuals i  escollir la carpeta de A casa virtual PMET. A més, cada dia a les xarxes socials es farà difusió de les novetats. 

El Patronat també ha previst continguts específics per a la gent gran, classes dirigides virtuals d’activitat física saludable per fer a casa. Per facilitar la comunicació amb aquest col·lectiu només cal que enviïn un correu electrònic a pme@tarragona.cat amb el seu nom i número de telèfon, o bé trucant al telèfon 977 550 299.

Pel que fa aquells abonats que duen a terme activitats aquàtiques també disposen de càpsules amb consells, tècnica d’estils, estiraments per fer abans i després de les activitats i tot allò que faciliti la tornada a l’aigua quan la situació sanitària ho permeti.

Finalment, aquells abonats que vulguin rebre una rutina de treball per realitzar a casa, només cal que enviïn un correu electrònic a pme@tarragona.cat i un tècnic es posarà en contacte amb ells/es.