Més de 200.000 vehicles entren i surten del Port a l’octubre

La millora d’aquestes xifres respecte el 2019 reflecteix una certa tendència cap a la recuperació

Per . Actualitzat el

En els mesos de setembre i d’octubre, el Port de Tarragona presenta unes xifres iguals o similars al 2019 d’entrades i sortides dels accessos a les seves instal·lacions que reflecteixen una lleu tendència cap a la recuperació.

L’augment de moviments tant de camions com de turismes a través dels tres accessos que compta el Port (Eix Transversal, Llevant i Reus) es dona principalment en l’entrada i sortida de camions als mesos de setembre i octubre.

Durant el mes d’octubre, van passar pel port de Tarragona 78.512 camions.

Aquesta dada suposa un pujada del 4,2% respecte el mateix període de l’any anterior que va registrar 75.365 camions. Una dada que ja venia impulsada des del mes de setembre amb 71.971 camions, on es va superar lleugerament el nombre de camions de l’any anterior amb 71.530.

Dades en positiu
Malgrat la complexa situació econòmica derivada de la crisi sanitària del COVID19, el Port de Tarragona observa darrerament un augment en la xifra d’entrades i sortides de les instal·lacions portuàries tarragonines. Aquestes xifres acumulen dos mesos consecutius d’una tendència a l’alça que ja estableixen registres molt propers, o superiors en alguns casos, als anteriors a l’inici de l’emergència sanitària.

El moviment de tràfics segueix sent la prioritat del Port atès que el proveïment d’energia, matèries primeres i agroalimentaris. S’espera que les dades dels últims mesos segueixin la mateixa tendència que marca el moviment de camions amb una recuperació dels nivells de tràfics amb xifres similars a l’any 2019.