La Fundació Muntanyeta s’adhereix a la Xarxa de Santa Tecla

Francesc Tarragona, nou president d’aquesta entitat que treballa en favor de les persones amb paràlisi cerebral al territori

Per . Actualitzat el

La Muntanyeta, fundació tarragonina sense ànim de lucre dedicada a l’atenció de persones amb paràlisi cerebral, s’ha adherit recentment a l’estructura de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla. El procés d’adhesió va iniciar-se fa mesos amb el vistiplau de l’assemblea de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, entitat fundadora de la Muntanyeta, que va donar llum verda a la incorporació de la fundació dins de l’agrupació de la Xarxa.

Després de superar els tràmits corresponents per a la seva adhesió, s’ha constituït formalment el nou patronat de la Fundació la Muntanyeta, que en aquesta nova etapa estarà presidit per Francesc Tarragona.

La Muntanyeta manté la seva identitat fundacional i les seves activitats, però compta, a partir d’ara, amb el suport i l’expertesa en la gestió de la Xarxa de Santa Tecla per tal de tirar endavant els seus projectes de present i de futur. Actualment més de 100 usuaris i usuàries es beneficien de l’activitat i els serveis de la Muntanyeta.