La Xarxa de Centres Cívics incorpora equips de videoconferències

De moment, s’utilitzen per poder oferir tallers i cursos en línia

Per . Actualitzat el

La Xarxa de Centres Cívics ha adquirit tres equips per la realització de videoconferències que, de moment, s’ubicaran als centres cívics de Llevant, Sant Pere i Sant Pau i Torreforta. Els equipaments consten de televisions, càmeres, micròfons i auriculars.

Atesa la situació actual, la majoria d’activitats s’han adaptat a l’entorn virtual. De fet, el 95% de la programació de tardor s’està realitzant a través de l’aula virtual de centres cívics i al canal de Youtube de l’Ajuntament de Tarragona amb una bona acollida per part del públic.

De moment, aquests recursos s’estan utilitzant per facilitar que alguns d’aquests cursos i tallers es puguin seguir impartint en línia però la intenció és que, en un futur proper, es puguin oferir els equips també a la ciutadania, a les entitats, associacions i altres departaments municipals, juntament amb la cessió d’espais, quan la realitat sanitària ho permeti.

Segons ha destacat la consellera de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, «des de la xarxa d’equipaments de proximitat, seguirem treballant per poder oferir recursos que permetin reduir la bretxa digital entre la ciutadania així com mitigar la manca de contacte físic donada la situació actual provocada per la COVID-19».