Tots Sants sense aglomeracions al Cementiri de Tarragona

Unes 8.000 persones han visitat les instal·lacions de la Xarxa de Santa Tecla durant la setmana

Per . Actualitzat el

La jornada de Tots Sants d’aquest 2020, celebrada ahir, ha estat menys multitudinària que de la d’altres anys. No s’han produït cues a l’entrada ni als quatre punts de venda de flors que hi havia a l’exterior. A la porta principal, una persona entregava un plànol del recinte on s’indicava que aquest any la sortida s’havia de fer només per la porta que dóna al Camí del Llorito. Els diferents carrers del cementiri estaven plens de senyals indicant la direcció correcta i, sobretot, per on s’havia de dirigir la gent per trobar la sortida. La gran majoria de persones ha entès la mesura adoptada per seguretat davant l’expansió de la pandèmia.

Una característica de la jornada d’aquest diumenge ha estat una menor afluència de visitants amb relació a altres celebracions de Tot Sant i que moltes persones han anat al cementiri soles i altres amb grups molt reduïts de dos, tres o quatre component. No obstant això, alguns grups, molt pocs, superaven les sis persones.

La Xarxa Santa Tecla, propietària del cementiri, ha informat que des del passat dimecres han visitat el recinte tarragoní un total de 8.216 persones. Avui diumenge ha sigut el dia amb més ingressos: 1.956. Dimecres van ser 1.460 les persones que van accedir a l’interior del cementiri, 1.827 el dijous, 1.548 el divendres i 1.424 el dissabte. El màxim aforament autoritzat era de 1.200 persones, tot registrant-se en el moment de més afluència un totalde 400 persones. El dilluns el cementiri romandrà obert des de les 9 del matí fins a les 18 hores. Des de la direcció del cementiri s’agraeix la col·laboració ciutadana.