Es cancel·la la Mostra de Teatre Jove

Altres activitats de l’àrea de Joventut també es veuen modificades

Per . Actualitzat el

La conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona ha pres una decisió respecte a la celebració de la Mostra de Teatre Jove. Segons el conseller de Joventut, Hermán Pinedo, “les companyies participants a la Mostra d’enguany han fet un gran esforç que se’ls ha de reconèixer”, però, segons apunta Pinedo “hem de complir amb les noves mesures de seguretat establertes amb motiu de l’evolució da la pandèmia, per tal de garantir la salut de totes les persones”.

D’altra banda i també durant els propers quinze dies a l’espera de veure com evoluciona la pandèmia, i ha d’altres serveis i activitats de Joventut que s’han vist afectats. Les activitats formatives passaran a ser en línia i en els horaris previstos inicialment a través del campus virtual. Les activitats segueixen requerint inscripció prèvia en aquelles que s’especifiquen i es podran seguir per www.tarragonajove/streaming per aquelles que s’emetin en directe o en diferit per xarxes socials de Tarragonajove.

El bloc cultural d’actes i espectacles “Zona Cultura Kesse” s’emetran en streaming a l’hora anunciada al programa inicialment. www.tarragonajove/streaming.

S’anul·len les cessions d’espais per a grups al Kesse, però es mantenen les cessions d’espais individuals i també es disposa de materials de suport per a les persones que vulguin anar-hi a estudiar. L’activitat Tot és mentida, no passa res, del cicle A cau d’orella, prevista pel 20 de novembre, que queda de moment anul·lada, a l’espera de reprogramació.

La resta de serveis de l’àrea de Joventut com l’atenció a l’Oficina Jove del Tarragonès, l’atenció i visita a les exposicions de l’Espai Jove Kesse, es mantenen tot i que amb reajustos.

Consultar web tarragonajove per a qualsevol dubte.