Obertes les sol·licituds pels ajuts per incentivar la creació de noves empreses a la ciutat

Els ajuts econòmics que oscil·laran entre els 2.000 i els 3.000 €

Per . Actualitzat el

Ja està obert el període per demanar els Ajuts per a fomentar l’inici d’activitats econòmiques a la ciutat de Tarragona. Es tracta d’ajuts destinats a autònoms, impulsors de societats i socis de cooperatives que hagin constituït una empresa amb el centre de treball a Tarragona entre l’1 d’agost de 2019 i la data d’obertura de la convocatòria, 23 d’octubre. A més, aquesta convocatòria, incorpora novetats per adaptar-se als darrers canvis legislatius, i també per facilitar que aquells nous emprenedors i empreses que hagin hagut de cessar l’activitat a causa de la covid-19 també s’hi puguin presentar. La partida pressupostària destinada als ajuts és de 50.000 euros i vol servir per premiar aquelles empreses i autònoms que aposten per la ciutat de Tarragona en l’actual context econòmic. 

Totes les propostes presentades seran avaluades i rebran una puntuació. Depenent de la valoració aconseguida els emprenedors rebran ajuts econòmics que oscil·laran entre els 2.000 i els 3.000 €. L’import rebut es correspondrà amb les despeses subvencionables que cada sol·licitant hagi justificat correctament. Entre aquestes despeses hi ha les quotes de la seguretat social, el lloguer de locals, el mobiliari o impostos relacionats amb l’inici de l’activitat econòmica, entre d’altres. 

El període de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 12 de novembre. El tràmit es realitzarà telemàticament a través del web https://tramits.tarragona.cat/DetallTramit.aspx?idTramit=2081

Els interessats poden resoldre els seus dubtes a Tarragona Impulsa al telèfon 977243609 (de 8 a 15h) i tarragonaimpulsa@tarragona.cat.