Les instal·lacions esportives municipals s’adapten a les restriccions a la mobilitat nocturna

Amb les noves mesures les instal·lacions finalitzaran l’activitat a les 20.30 hores i el tancament serà a les 21

Per . Actualitzat el

Ahir es va aprovar les restriccions a la mobilitat nocturna a Catalunya i aquest fet afecta directament a la pràctica esportiva a la ciutat de Tarragona. Per aquesta raó ràpidament s’han adaptat les activitats i horaris de les instal·lacions esportives municipals. María José López, consellera d’Esports ha destacat «hem adaptat els horaris de les instal·lacions esportives i hem aconseguit que només quatre activitats es vegin afectades. Pel que fa a les implicacions de la mesura als clubs d’esport amateur sabem que és un esforç important, però des de l’Ajuntament estarem al seu costat». 

 Amb les noves mesures les instal·lacions finalitzaran l’activitat a les 20.30 hores i el tancament serà a les 21. Les instal·lacions de Riuclar i Sant Salvador avançaran mitja hora el seu horari de tancament, les del Serrallo, Camp Clar, Bonavista i Sant Pere i Sant Pau tancaran una hora abans i el tenis de Sant Salvador ho farà una hora i mitja abans. Pel que fa a les activitats, a causa del canvi d’horari s’han hagut d’anular quatre activitats a les instal·lacions del Serrallo que s’han hagut de anular: aquàtic hit, aquagym, zumba i crossfit. Les altres activitats afectades s’han pogut reorganitzar ajustant l’horari o l’espai.

 El tancament dels pavellons i els camps de futbol a les 9 del vespre també afectarà als clubs amateurs de la ciutat. S’ha de tenir en compteque aquesta mesura reduirà en un 38% l’horari dels pavellons i un 20% els camps de futbol.

 Des de la conselleria d’Esports i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona s’està treballant des d’ahir per tal de fer arribar aquestes noves mesures a través de correu electrònic, trucades, xarxes socials o la missatgeria instantània de l’app.