El Port de Tarragona resol la subhasta del vaixell Navi Sky atracat al Dic de Llevant

L’empresa OCMIS MARITIME S.L guanya la subhasta amb un preu final de 710.000 euros

Per . Actualitzat el

L’empresa de Castelló OCMIS MARITIME S.L va emportar-se la subhasta del vaixell Navi Sky dijous de la setmana passadaper un preu final de 710.000 euros. LaTaula de la Subhasta Pública de l’Autoritat Portuària de Tarragona va iniciar l’acte amb l’obertura dels sobres de les tres empreses participants que contenien les ofertes inicials amb un preu màxim de 370.000 euros, vint mil per sobre del preu de sortida (350.000 euros), presentada per l’empresa OCMIS MARITIME S.L. Las ubhastava començar a partir d’aquests 370.000 euros. Les empreses participants van poder fer leslicitacions a ‘viva veu’ fins a arribar al resultat final de la subhasta pública amb els 710.000 euros oferitsper l’empresa OCMIS MARITIME S.L., una entitatubicada a Castelló, constituïda l’any 2016,amb una activitat relacionada amb el transport marítim de mercaderies.

Bandera de la República de Palau

El vaixell subhastat té bandera de la República de Palau i es troba atracat a la prolongació del Dic de Llevant del Port de Tarragona des del passat mes de gener de 2020. El Navi Sky és un vaixell mercant de càrrega general construït per CHINA STATE SHIPBUILDING CORP el 1998. Té una eslora total de 100,62 metres i una mànega de 16,2 metres. El vaixell es troba en estat d’abandó, però amb una estructura, equipament i maquinària en bon estat de conservació.El Port de Tarragonava fer pública la resolucióper la qual s’acordava la licitació per a la subhasta del vaixell el 30 de setembre. Les empreses van poderpresentar les seves ofertes fins al 14 d’octubre.