Aigües d’Altafulla donarà 1 euro a Càritas per cada usuari que es passi a la factura digital

La sol·licitud per tramitar l’e-factura es pot fer via electrònica des del portal web de la companyia.

Per . Actualitzat el

Aigües d’Altafulla i l’Ajuntament han posat en marxa una nova campanya per recollir fons per a Càritas. La companyia donarà un euro a l’entitat per cada usuari que es passi a la factura digital.

D’aquesta manera, Aigües d’Altafulla vol contribuir en la lluita contra les desigualtats socials que du a terme l’organització Càritas, que té com a missió irrenunciable i permanent d’acollir les persones que queden al marge de la societat, i que actua per acompanyar-los en el seu camí de recuperació.

Aquest acord de col·laboració neix en un context en què la crisi que vivim per la Covid-19 no és només sanitària sinó també social. La sol·licitud per a tramitar l’e-factura es pot fer via electrònica des del portal web de la companyia.

Per a qualsevol consulta, es pot fer a través del telèfon 977651676, el whatsapp 667931302, o bé, al correu electrònic oficinavirtual@aiguesaltafulla.cat.

En l’acte de signatura hi han estat presents la coalcaldessa d’Altafulla, Alba Muntadas; el responsable de màrqueting d’Aigües de Catalunya, Elías Colom;  el president de Caritas Tarragona, Francesc Roig, i la presidenta de Caritas Altafulla, Carme Vives.