Es detecta un brot de coronavirus a l’Hospital del Vendrell

L’episodi afecta un total de 12 persones, 7 de les quals són pacients i 5, professionals

Per . Actualitzat el

El Departament de Salut informa que s’ha declarat un brot a l’Hospital del Vendrell que afecta 12 persones, 7 de les quals són pacients i 5, treballadors. El passat dimarts un usuari presenta simptomatologia i es constata una PCR positiva. Arran d’aquest episodi es cribra la planta corresponent a usuaris i professionals. El resultat final són 7 pacients amb PCR positiva sense simptomatologia o amb simptomatologia lleu i 5 professionals, que estan aïllats a casa.

Els pacients són majoriàriament d’atenció intermèdia i des del centre s’indica que cap membre de medicina interna ha estat positiu. Cal assenyalar que des d’avui, atesa aquesta situació, l’Hospital del Vendrell
també ingressarà pacients covid positius a planta.

El centre manté les visites restringides a un acompanyant per malalt, només en aquells casos de pacients dependents i sempre sota el criteri dels facultatius.