L’Hospital de Santa Tecla tornarà a tenir ingressats per COVID-19 a planta

Els ingressos de crítics –ingressats a les UCI- seguiran concentrats a Joan XXIII i a Sant Joan de Reus

Per . Actualitzat el

La Regió Sanitària Camp de Tarragona, dins del Pla de Contingència dissenyat per abordar la pandèmia de la COVID19, estipula que, segons les dades actuals l’Hospital Santa Tecla de Tarragona pugui hospitalitzar des d’ahir dilluns, 19 d’octubre, malalts d’aguts covid positiu a la seva planta. 

En aquest sentit, pel que fa a ingressos de crítics covid positiu –ingressats a les UCI- aquests seguiran concentrats a l’Hospital Universitari Joan XXIII i l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Igualment, pel que fa a l’atenció intermèdia sociosanitària, que fins el moment els centres d’ingrés amb covid positiu eren l’Hospital Sociosanitari Francolí i la part sociosanitària de l’Hospital Sant Joan de Reus, aquesta s’amplia a l’àrea sociosanitària de l’Hospital del Vendrell i al sociosanitari de Llevant. 

El gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega, afirma que “aquesta mesura es pren tenint en compte les dades actuals. Ens hem d’avançar i optimitzar els recursos per tal de ser capaços de donar resposta a cada moment de la pandèmia”