L’Ajuntament atura el cobrament de les taxes de terrasses

La mesura es mantindrà fins que puguin tornar a reprendre la seva activitat

Per . Actualitzat el

Davant les noves mesures decretades per la crisi sanitària de la COVID-19, l’Ajuntament de Tarragona no cobrarà les taxes corresponents a terrasses i ús de la via pública entre el sector de la restauració fins que puguin tornar a reprendre la seva activitat. 

La consellera de Domini Públic de l’Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó, ha explicat que, “des de l’Ajuntament entenem perfectament la preocupació del sector de restauració i hostaleria, i tot i que ja s’havia tramitat el cobrament de taxes per l’ocupació del carrer amb taules i cadires, el consistori tirarà enrere aquests cobraments a l’espera de l’evolució de la crisi provocada per la COVID-19”.

El passat 24 de setembre, l’Ajuntament es va reunir amb representants del sector per acordar la reactivació del cobrament dels impostos d’aquest últim trimestre de l’any, després que el consistori decretés l’exempció fiscal de les taxes de terrassa i ocupació de la via públicades del mes de març en què es va decretar l’estat d’alarma fins al passat mes de setembre,per ajudar el sector de l’hostaleria i la restauració a afrontar la crisi econòmica.