Sanció de 2.100  € per un abocament il·legal en una illa de contenidors

L’Ajuntament recorda que hi ha un servei de recollida d’andròmines, que és gratuït

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha denunciat i sancionat amb 2.100 euros la persona que va fer un abocament il·legal d’un escalfador d’aigua a l’illa de contenidors.

Un cop fetes les gestions, ja s’ha efectuat l’embargament i el cobrament de la quantitat al causant.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès han recordat que està a disposició de tots els banyerencs i banyerenques el servei de recollida d’andròmines, que es fa amb periodicitat setmanal i que és totalment gratuït. Tan sols cal trucar a l’Ajuntament al telèfon 977 671 350.

També recorden que per cada habitatge només es poden recollir 3 peces per cada sol·licitud i que el servei de recollida d’andròmines és un servei a la ciutadania, no un servei de mudances ni de buidatge de l’habitatge particular. En aquest cas s’haurà de contractar personalment un servei de recollida per portar-ho a la deixalleria comarcal en la qual l’abocament és gratuït.