El DTapes per Torredembarra s’ajorna fins a la primavera

S’havia de dur a terme del 23 d’octubre fins al 8 de novembre

Per . Actualitzat el

La regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de Torredembarra ha anunciat l’ajornament fins a la primavera de l’edició del DTapes per Torredembarra que s’havia de dur a terme del 23 d’octubre fins al 8 de novembre, amb la participació de trenta establiments de restauració del municipi. Aquesta decisió s’ha pres arran de les noves mesures per fer front a la propagació de la covid-19 que va anunciar ahir la Generalitat de Catalunya i que comportaran el tancament de bars i restaurants fins a finals d’octubre.

L’organització s’ha posat en contacte amb els establiments participants per anunciar-los la decisió i informar-los que aquells bars i restaurants que haguessin realitzat el pagament de la quota de participació, poden recuperar-la a l’Oficina de Turisme de Torredembarra, des d’avui i durant tota la setmana vinent, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.