Creu Roja Salou rep 6 tones d’aliments del Fondo de Ayuda Europea para las Personas Más Desfavorecidas (FEAD)

Es repartiran entre 90 famílies vulnerables derivades per Serveis Socials

Per . Actualitzat el

Creu Roja Salou, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, ha rebut aquest dimecres, 14 d’octubre, un total de 6 tones (6.000 kg) d’aliments del Fondo de Ayuda Europea para las Personas Más Desfavorecidas (FEAD), que es repartiran a 90 famílies vulnerables derivades per Serveis Socials, que equivalen a unes 300 persones.

Els lliuraments, que començaran el pròxim dijous, 22 d’octubre, a les 9 h del matí, al Parc de la Ciutat, seran de caràcter mensual. Així, aquesta quantitat d’aliments permetrà proveir les persones usuàries fins al mes de desembre.

Cal dir que es tracta de menjar sec, és a dir, arròs, pasta, cacau, llaunes d’aliments diversos, llet, entre d’altres.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat en valor «la bona relació de col·laboració entre l’Ajuntament de Salou, a través de Serveis Socials, amb Creu Roja»; i s’ha mostrat satisfet per «la gran tasca i compromís de l’entitat, que treballa, dia rere dia, per tal que les famílies més vulnerables puguin tenir cobertes les seves necessitats més bàsiques».

Per la seva banda, la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha afirmat que «la tasca que està desenvolupant Creu Roja en coordinació amb la regidoria de Serveis Socials és essencial en aquests difícils moments, per tal de garantir i poder arribar a cobrir al màxim possible de les necessitats de les nostres famílies». «Com a regidora, m’agradaria agrair l’entrega, treball i excel·lent coordinació que mantenim amb aquesta entitat», ha assenyalat.

Així mateix, la vicepresidenta local de Tarragona i referent Punt d’Atenció Creu Roja Salou, Marina Peláez, ha agraït la coordinació amb Serveis Socials i, especialment, a la Brigada Municipal, que «ha ajudat amb la recollida i transport d’aquests aliments al municipi».