El Museu del Port estrena activitats virtuals dirigides a escoles i esplais

Sota el títol ‘Novetat Educa Digital’ l’espai cultural ofereix tres activitats educatives

Per . Actualitzat el

Aquest mes d’octubre el Museu del Port de Tarragona estrena una proposta digital dins del seu programa pedagògic. Es tracta de tres activitats virtuals destinades a escoles i esplais amb diferents nivells educatius. Hi ha activitats adreçades a alumnes d’Educació Infantil fins a 6è de Primària. 

Sota el títol ‘Novetat Educa Digital’ l’espai cultural ha preparat alguns dels seus tallers més emblemàtics, de forma digital, per tal de continuar treballant els continguts al voltant del Port i de la mar. 

Aquesta nova iniciativa inclou vídeos explicatius de cada activitat i un joc multimèdia interactiu per posar en pràctica els continguts adquirits. El nombre de participants està pensat per ser el grup de la classe, tot i que en alguna activitat es dividiran en equips. 

El Museu, conscienciat del nou escenari en el qual vivim, ha volgut treballar per continuar donant un servei pedagògic de qualitat adaptant-se i fent un salt qualitatiu a les seves ofertes. 

Per poder accedir als continguts, les escoles i esplais han de fer una reserva enviant un correu electrònic a museuport@porttarragona.cat o trucant al telèfon 977 259 434. Una vegada rebuda la sol·licitud es contactarà amb la persona interessada per fer-li arribar les credencials de connexió per poder accedir. 

Es tracta d’activitats engrescadores pensades perquè la canalla accedeixi a uns continguts atractius i puguin gaudir de la nova experiència educativa al voltant del Port. 

La nova oferta educativa del Museu del Port es pot consultar a https://tuit.cat/4YKu1. 

Tres activitats digitals, tres noves experiències educatives 

Tres activitats virtuals conformen aquesta nova proposta. En primer lloc, sota el títol ‘Observatori Blau’, destinada a estudiants des de 4t fins a 6è de Primària, descobriran quins organismes es capturen a la nostra costa, així com els sistemes