Un concurs anima a comprar a les botigues del municipi

‘Redescobreix el Comerç de Torredembarra’ està dotat amb 1.500 euros

Per . Actualitzat el

La regidoria de Comerç, Indústria i Activitats posa en marxa el concurs promocional Redescobreix el Comerç de Torredembarra, que es durà a terme del 15 d’octubre al 14 de novembre amb el lema «A la Torre, compra a prop i de tot!». El regidor d’aquesta àrea, Josep Maria Guasch, ha explicat que és una nova iniciativa per donar suport al comerç local per la crisi provocada per la covid-19. En aquest sentit, ja s’han dut a terme altres accions com les reduccions d’algunes ordenances fiscals, les subvencions destinades al sector comercial i de serveis per a fer front a les despeses ocasionades per la pandèmia o el nou web comercial de Torredembarra.

Per a aquesta campanya, s’han previst 1.500 € en premis en vals de descomptes al comerç local. Participar-hi és molt senzill: Només cal comprar al comerç local i omplir la graella del díptic de la campanya amb tres segells diferents. El díptic es pot descarregar a la pàgina web http://www.turismetorredembarra.cat/ o aconseguir a les botigues de Torredembarra adherides a la campanya (qualsevol establiment de Torredembarra a excepció de bars, restaurants i establiments comercials de més de 400 m2).

El díptic omplert juntament amb els tiquets de compra, que han de ser per un valor mínim de 10 € en cada establiment, s’han d’entregar a l’Oficina de Turisme i es podrà entrar al concurs per guanyar un dels 50 vals de descompte de 30 € cadascun per a gastar a qualsevol establiment comercial de Torredembarra que s’hagi donat d’alta al web http://redescobreix.turismetorredembarra.cat/guia-comercial/, que en aquests moments són prop d’un centenar.

El díptic omplert i segellat s’haurà de presentar a l’Oficina de Turisme com a molt tard el dilluns 16 de novembre.