Sala Tarragona, nou cicle de concerts de tardor al Camp de Mart

Es tracta d’una iniciativa per compensar el dèficit de concerts arran de la covid-19

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona i les sales de concerts de la demarcació que formen part de l’Associació de Sales de Concerts de Concerts de Catalunya (ASACC) presenten el cicle de concerts de tardor Sala Tarragona, que oferirà entre el 23 d’octubre i el 21 de novembre 9 concerts a l’Auditori del Camp de Mart de la ciutat. Sala Zero (Tarragona), Lo Submarino (Reus) i Red Star (Valls) uniran les seves forces per oferir els concerts de Ramón Mirabet, Sopa de Cabra, Sidonie, El Petit de Cal Eril, Els Pets, Green Covers, Roba Estesa, Porto Bello i Crim en un projecte que enriquirà l’oferta de música en directe de la ciutat i la demarcació de Tarragona, compensant parcialment el dèficit de concerts existents arran del tancament de les sales de concerts en el marc de la pandèmia per covid-19.

El projecte Sala Tarragona forma part d’una iniciativa de l’ASACC, amb el patrocini d’Estrella Damm i la Fundació SGAE, que reproduirà arreu de Catalunya l’exitosa experiència del projecte Sala Barcelona, on es van programar concerts durant tot l’estiu al Castell de Montjuïc per ajudar a les sales de concerts de petit aforament i oferir música en directe per a la ciutadania després de més de tres mesos amb les sales tancades. Així, Sala Tarragona serà liderada per les sales representants d’ASACC a Tarragona, de la mateixa manera que les diferents sales catalanes lideraran projectes similars a la resta de demarcacions.

Sala Tarragona tindrà lloc a l’Auditori del Camp de Mart amb un aforament reduït al 50% com a mesura preventiva del contagi per covid-19 destinada a garantir la distància entre les persones D’altres mesures concebudes per a fer dels concerts espais de #CULTURASEGURA, es basaran en l’ús obligatori de la mascareta i l’articulació delS mitjans necessaris per a dirigir els fluxos de públics cap a la taquilla, lloc d’actuació, banys i esparis d’ús comú, garantint la no interferència entre sentits d’entrada-sortida / anada-tornada, així com la distància de separació mínima d’un metre entre corredors, sempre que sigui possible, evitant aglomeracions.

Es vetllarà pel manteniment de distàncies de seguretat, tant en les taquilles com en els accessos a l’espai. Es col·locaran en les entrades de l’espai, a la disposició del públic, dispensadors de gel hidroalcohòlic, amb activitat viricida. Així mateix, personal de control i acomodament degudament format en els protocols de prevenció de la Covid-19 gestionarà la sortida del públic, al final dels concerts, de manera esglaonada per zones, garantint igualment la distància entre persones.

Les entrades per a tots els concerts estan disponibles a www.salatarragona.cat