El consistori referma el seu compromís amb el Patrimoni Modernista

Es treballa en la recuperació del Teatre Metropol i del Cambril de les Carmelites i en la rehabilitació de l’edifici de la Quinta de Sant Rafael

Per . Actualitzat el

Avui s’ha celebrat la comissió de Modernisme presidida pel Conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, on ha explicat «el compromís d’aquest govern amb el Patrimoni modernista es absolut i en aquest sentit estem treballant molt seriosament en la recuperació del Teatre Metropol, així com en la rehabilitació de diferents elements i edificis modernistes de la ciutat».

Entre altres temes, Pinedo ha explicat les  intervencions que es faran properament al Teatre Metropol; també ha expressat el compromís de recuperar el Cambril de les Carmelites i finalment ha apostat per tirar endavant la rehabilitació de l’edifici de la Quinta de Sant Rafael. «La previsió és que durant la legislatura vigent es puguin anar redactant i executant aquests projectes», ha conclòs Pinedo.