L’Ajuntament invertirà 250.000 € en millores als polígons aquest 2020

El conseller Manel Castaño va presentar-les als representants de diferents associacions de polígons de la ciutat

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona manté la seva aposta per millorar els polígons de la ciutat amb una inversió de 250.000 euros i la voluntat que el 2021 la partida es mantingui. El conseller de Desenvolupament Econòmic Manel Castaño ha destacat que “des de l’Ajuntament s’aposta pels polígons com a motor econòmic, per aquesta raó s’hi mantindrà la inversió tot i l’actual context marcat per la crisi de la covid-19”.

La setmana passada a la reunió de la mesa de polígons empresarials, el conseller Manel Castaño va presentar als representants de diferents associacions de polígons de la ciutat un seguit d’inversions previstes per aquest any 2020 per tal de millorar els polígons de la ciutat. La primera és l’asfaltat d’un tram del carrer del Coure que des de fa temps es troba en mal estat. L’entrada en funcionament de l’A-27 va modificar la circulació interior d’aquest polígon i aquest fet, va afectar especialment a l’estat del tram que ara s’asfaltarà. L’obra es farà tenint en compte les necessitats actuals d’aquesta zona per l’increment de pas de camions i cotxes. Aquest 2020 també s’encarregarà el projecte de millora de la sortida del polígon Entrevies. Es tracta de l’única sortida del polígon i quan hi ha grans pluges s’inunda, fet que provoca dificultats en el trànsit. Per dur a terme aquestes dues accions, s’hi destinarà un pressupost de 150.000 euros.

Per últim, es durà a terme la implementació d’un un pla de senyalització als polígons Entrevies, PP13, Francolí i Riuclar. Amb aquesta mesura, es vol millorar la mobilitat de treballadors, clients i proveïdors dins d’aquests polígons. L’Ajuntament ja disposa del projecte i està pendent de passar els tràmits de contractació. La inversió prevista és de 100.000 euros.

La Mesa de polígons empresarials els reuneix trimestralment i té com a objectiu impulsar i millorar els diferents polígons de la ciutat, escoltant les demandes de les diferents associacions empresarials i compta amb la dinamització de l’oficina de polígons de Tarragona Impulsa.