L’Ajuntament repartirà 6.350 portaentrepans reutilitzables i rentables

Portaran una il·lustració on apareixeran els monuments de Tarragona

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona repartirà 6.350 unitats de Boc’n rolls reutilitzables i rentables per embolicar entrepans i peces de fruita amb l’objectiu de reduir la utilització d’embolcalls d’un sol ús. El consistori va treure a licitació la compra d’aquest material amb la idea de repartir-los a les escoles durant les visites que les educadores ambientals fan durant el curs. La situació de la COVID-19 fa que aquestes tècniques no es desplacin aquest curs als centres, per la qual cosa la conselleria de Neteja distribuirà aquests embolcalls reutilitzables a les deixalleries mòbils com un incentiu més perquè els tarragonins i tarragonines facin un bon ús d’aquestes estructures mòbils que fomenten el reciclatge.

«No defallim en buscar tots els recursos per aconseguir un planeta més verd i això implica reduir els residus. Els infants són qui en molts casos acaben canviant els costums dels pares en les bones pràctiques, per això sorgeix aquesta iniciativa de repartir embolcalls per l’entrepà o la fruita. Es tracta de promocionar el foment del reciclatge i minimitzar la generació de residus a Tarragona», subratlla el conseller de Neteja, Jordi Fortuny.

El Boc’n Roll és un embolcall reutilitzable per a entrepans o fruita i altres aliments que substitueix els productes tradicionals com poden ser la bossa de plàstic o el paper d’alumini d’un sol ús. Està format per una cara tèxtil de cotó i polièster, i una cara de plàstic reciclable i molt resistent. El producte té un senzill sistema de tancament que protegeix i manté embolcallat l’aliment, adaptant-se a les seves dimensions.

Els Boc’n rolls municipals portaran una il·lustració on apareixeran els monuments de Tarragona. Un disseny per atreure, encara més, el seu ús entre els infants.