La Casa de la Festa tanca la temporada d’estiu amb més de 4.500 visites

La majoria dels visitants, un 90,80%, són tarragonins i tarragonines; un 5,37% de la resta de Catalunya i un 2,47% de l’estat espanyol. Tan sols un 1,31% són persones estrangeres

Per . Actualitzat el

Des de la seva reobertura el passat 14 de juliol per la Casa de la Festa han passat 3.873 persones en visites individuals i 640 persones que han assistit a les 32 visites guiades que s’han dut a terme amb motiu de les festes de Santa Tecla. En total son 4.513 la xifra de visitants que no s’han volgut perdre l’oportunitat de tornar a veure els elements del Seguici, ja que molts d’ells enguany no han pogut sortir al carrer amb motiu de la pandèmia.

La procedència dels visitants és en un 90,80% de tarragonins i tarragonines; de la resta de Catalunya un 5,37% i de tot l’estat espanyol un 2,47%. Curiosament han passat 51 persones estrangeres, que representen l’1,31% del total de visitants. Pel que fa als països de procedència, la majoria de visitants son francesos però la Casa de la Festa també ha rebut visites de Perú, Guatemala, Estats Units i Noruega.

La Casa de la Festa reobrirà a mitjan octubre ja en l’horari de tardor-hivern, que es els divendres i dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i els diumenges de 10 h a 14 h. La visita es continuarà fent seguint el circuit establert amb la reobertura de després del confinament i amb totes les mesures de seguretat i higiene establertes. La visita serà de màxim vint persones que hauran de fer el recorregut en vint minuts, seguint un circuit delimitat, amb vinils al terra i amb diferents indicacions de seguretat, com el fet de no tocar els elements festius, entre d’altres. La visita s’haurà de fer amb mascareta i es disposarà de gel hidroalcohòlic a l’accés i presa de temperatura.