Hard Rock sol·licita una pròrroga en el pagament dels terrenys

El termini s’allarga fins al 15 de desembre

Per . Actualitzat el

El Govern català ha aprovat perllongar fins el 15 de desembre el termini per a l’operació de compravenda dels terrenys inclosos dins del Pla director urbanístic (PDU) del Centre Recreatiu Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou. Així, l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) i Hard Rock International disposaran fins al 15 de desembre, en comptes de fins al 5 d’octubre, per donar compliment al que establia l’acord de Govern que es va adoptar el passat 3 de març en aquest sentit.

El contracte privat de compravenda preveu la compra dels terrenys a l’INCASÒL per part de Hard Rock International. L’empresa nord-americana, però, ha sol·licitat l’ajornament de la transacció per a una data no més tard del 15 de desembre de 2020, atès l’impacte econòmic que la pandèmia internacional derivada de la Covid-19 està ocasionant a aquesta companyia i a les seves filials a tot el món. És la segona pròrroga aprovada per dur a terme aquesta compravenda.

A més, el Govern ha autoritzat l’INCASÒL a negociar els imports de les quantitats ajornades fixades en el contracte i a revisar les garanties ordinàries.