Tallers gratuïts d’activitat física per a la gent gran

Tindran lloc durant els mesos d’octubre, novembre i desembre

Per . Actualitzat el

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports, ha programat uns tallers gratuïts d’activitat física per a la gent gran, de caire puntual. S’han previst durant aquest període de pandèmia per la Covid-19 i les actuals mesures de seguretat sanitària, que no permeten iniciar l’habitual activitat de gimnàstica per a la gent gran que s’organitza cada any. Segons ha explicat la regidora d’Acció Social, Marga Rovira, amb aquests tallers s’ajuda aquest col·lectiu de persones a mantenir una bona forma física tan necessària per a la salut.

Aquests tallers tindran lloc els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2020 i les activitats previstes són de força, resistència, flexibilitat, pilates i respiració. El mes d’octubre es duran a terme els dies 6, 8, 20 i 22, en dos grups reduïts (el primer de 9 a 10 h i el segon de 10 a 11 h), a la Zona Esportiva Municipal i al Pavelló Sant Jordi.

Les inscripcions es faran els dies 1 i 2 d’octubre, de 10 a 12 h, telefonant al 671 011 049.