L’Ajuntament fa un agraïment al cos de la Policia Local per la seva tasca

Amb motiu de la festivitat de Sant Miquel Arcàngel

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Salou vol recordar avui dimarts, 29 de setembre, la festivitat de Sant Miquel Arcàngel, patró de la Policia Local, una data que, cada any, el municipi celebra amb una recepció especial, en reconeixement a la labor policial del cos de seguretat salouenc.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat en valor “la gran labor, dia rere dia, i, sobretot, durant la pandèmia, que realitza el cos de seguretat per tal de vetllar pel benestar dels salouencs i les salouenques”. En aquest sentit, Granados ha assegurat que “es tracta d’un equip clau i imprescindible per garantir una eficaç seguretat a les persones, i, per aquesta raó, se li ha de reconèixer la seva vàlua, el seu compromís i el seu esperit vocacional de servei amb Salou”.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha agraït, sincerament, “a la plantilla de la Policia Local de Salou, que, amb professionalitat i dedicació, hagi estat sempre al peu del canó, durant tota la crisi de la COVID-19, fent, també, una tasca diligent i responsable de conscienciació dedicada a la població, per tal de garantir les mesures de seguretat establertes”. “A Salou, ens podem sentir orgullosos de la nostra Policia Local, formada per grans professionals que treballen, sense descans, per a la ciutadania salouenca”, ha dit.

Cal dir que, enguany, atesa la situació de la COVID-19, i per seguretat, no s’ha programat cap acte presencial al voltant de la festivitat de Sant Miquel Arcàngel.