L’Ajuntament aprova una inversió de 2,5 milions d’euros a la Pineda

Aquesta setmana comencen les obres per posar el nou paviment al pavelló municipal

Per . Actualitzat el

Recentment, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat diversos projectes i ha tret a contractació també tot un seguit d’obres de millora de diversos carrers de la Pineda així com del pavelló municipal d’esports.

La inversió, superior als 2,5 milions d’euros, s’emmarca sobretot en el Pla d’Impuls Municipal de l’Ajuntament de Vila-seca i que té com a objectiu principal activar accions i projectes que ajudin a impulsar econòmicament els autònoms i el sector empresarial.

La relació de projectes que s’executaran properament són:

– Instal·lació d’un nou paviment, una nova coberta i ampliació d’espais amb nous vestidors i renovació integral de les instal·lacions al pavelló municipal d’esports de la Pineda.

– Construcció de la xarxa de pluvials i millora urbana del carrer de Joaquim Serra de la Pineda.

– Obres per a la renovació dels pous de clavegueram i les seves escomeses domiciliàries al carrer de Pep Ventura i a la cruïlla del carrer d’Emili Vendrell amb el passeig de Pau Casals de la Pineda.

– Obres de reforç de l’enllumenat públic en diversos passos de vianants.

– Millora de les voreres, arrencada d’arbres i nova plantació dels carrers d’Enrico Caruso i d’Alfredo Kraus, des del passeig de Pau Casals fins al carrer d’Amadeu Vives. 

– Renovació de la xarxa de residuals i ferms als carrers d’Hipòlit Lázaro, Monestir de Poblet i a la plaça de la Cançó Catalana.