27 establiments de la ciutat participaran en les V Jornades del Romesco

Se celebraran de l’1 al 18 d’octubre

Per . Actualitzat el

Aquest matí s’han presentat les V Jornades del romesco, iniciativa de l’Associació Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT),  amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme. La consellera i presidenta del Patronat, Cinta Pastó, ha assistit a la presentació, juntament amb Javier Escribano, president de l’AEHT, i el representant de Bodegas Pinord, que també participen a les jornades, Adolf Allegue.  Per la seva banda, Pastó s’ha mostrat molt satisfeta ha donat tot el suport a l’Associació per aquesta iniciativa.

Així doncs, de l’1 al 18 d’octubre, 27 establiments de la ciutat, des de la Part Alta fins al Serrallo passant per l’Eixample, serviran menús i cassoletes amb el romesco com a protagonista, acompanyats de vins del Celler Pinord. Els restaurants participants són 27: Restaurant SolRic, Restaurant Sol Ric Alta Taverna, Restaurant Cócula, Fòrum, La Sardineta, Restaurant La Morada, Mos, La Xarxa, Restaurant l’Arrosseria, El Pòsit del Serrallo, Restaurant La CucaFera, Casa Balcells, Restaurante El Paseo, Restaurant Nàutic Tarragona, De Vins, Mas Rosselló, Barhaus, Kraken, Octopusy, Ancora del Serrallo, Ancora del Port, Restaurant Bar Tabularium, Sentits, Bar Negresco, La Pepita, Maria Castaña, Bar Restaurant El Manjar.