L’Ajuntament activa la fase d’alerta per risc de ventades

A les 8 del matí s’han tancat els parcs de Saavedra, de la ciutat i el Camp de Mart

Per . Actualitzat el

La conselleria de Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona ha activat el Pla d’actuació municipal en fase d’alerta pel risc de ventades. Per aquesta raó, a les 8 del matí s’han tancat els parcs de Saavedra, de la ciutat i el Camp de Mart.

Al conjunt de la població se li recomana que no deixi testos o altres objectes no estàtics a les façanes o terrasses. També es recomana no apropar-se a esculleres o espigons i, en general, tenir en compte amb aquells objectes de la via pública susceptibles de caure. Es poden consultar el conjunt de consells de prevenció al web de l’Ajuntament: https://www.tarragona.cat/seguretat/proteccio-civil/consells-de-prevencio/ventades

En cas de necessitat, hom pot trucar al telèfon d’emergències de la Generalitat: 112 o a la guàrdia urbana de Tarragona: 092.