Festa per a Tothom acomiada la Santa Tecla més atípica

Aquest any la festa ha visitat les residències Estela, la Muntanyeta i Sant Salvador, amb gairebé un centenar de participants

Per . Actualitzat el

La penya festiva Festa x Tothom ha tancat una de les edicions de les festes de Santa Tecla més especials de la seva trajectòria. D’una banda, pel context especial en què s’ha celebrat i que ha obligat ha readaptar l’activitat prevista per Festa x Tothom. I d’una altra banda, pel gran èxit que, un any més, ha suposat aquesta experiència per a tots els seus participants. Tots ells han gaudit d’unes sessions molt enriquidores, tant per als propis membres de la penya festiva com per a la resta de persones implicades en la seva celebració. En aquest sentit, des de Festa per a Tothom es vol agrair la presència i implicació de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; del portaveu del govern municipal, Xavier Puig; de la consellera de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill; del director general de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, Joan Maria Adserà; i del director del Complex Industrial de Dow Tarragona, Ignasi Cañagueral.

Davant la impossibilitat d’apropar les membres de Festa x Tothom als actes festius, ha estat la pròpia celebració que ha acudit a visitar els integrants de la penya festiva. Així, aquesta ha visitat les residències Estela, la Muntanyeta i Sant Salvador, amb gairebé un centenar de participants que han fet evident la seva alegria per poder viure, un any més, les festes de Santa Tecla.

En aquest sentit, una de les novetats d’aquesta 30a edició ha estat la “caixa de la il·lusió”. Es tracta d’un obsequi sorpresa, en forma de caixa amb elements festius, de Festa x Tothom i d’altres, que ha permès als seus receptors gaudir i reviure la il·lusió amb què normalment viuen les festes de Santa Tecla. L’objectiu ha estat capturar la festa i fer-la arribar simbòlicament als residents dels centres on Festa x Tothom hi ha tingut presència física.

Així mateix, aquest agraïment es fa extensiu a l’equip de Ciutadania –polítiques socials de l’Ajuntament, als membres de Llegat 2018, als portadors de la geganta Frida i als equips d’animació que l’han acompanyat (Cris OIller-Guasoki, Toc de Gresca, Mortelo& Mazani, Timbals i Gralles de l’aula de musica popular i tradicional El Tecler), als responsables de lesresidències visitades, als empleats i empleades de Dow i a totes aquelles persones que, malgrat no haver pogut participar físicament de Festa per a Tothom, han aportat el seu gra de sorra a través de la interacció a les xarxes socials.

Amb aquest sentiment d’alegria i d’inclusió, i amb la satisfacció d’haver superat les dificultats per apropar un cop més les festes de Santa Tecla als col·lectius amb capacitats diverses, el programa Festa per a Tothom s’acomiada de la seva 30 edició amb la mirada posada ja en l’any vinent, amb l’esperança que al 2021 es podrà tornar a la normalitat i a l’activitat tradicional de la penya festiva.

Podeu gaudir les imatges de Festa x Tothom 2020, així com seguir interactuant amb la penya festiva, des d’aquí:https://drive.google.com/drive/folders/11xGZa09n-M7kHZEj3Cu97ml8oj4jwfBU?usp=sharing