El DTapes per Torredembarra es durà a terme a la tardor

Tindrà lloc del 23 d’octubre al 8 de novembre

Per . Actualitzat el

La regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de Torredembarra, amb la col·laboració dels establiments restauradors de la població, organitzarà per vuitè any consecutiu el DTapes per Torredembarra. Aquest any es durà a terme a la tardor, després que la situació de crisi sanitària provocada per la covid-19 comportés la suspensió a la primavera. El regidor responsable d’aquesta àrea, Josep Maria Guasch, ha explicat que s’ha decidit dur a terme aquest esdeveniment gastronòmic per donar suport al sector de la restauració, però mantenint sempre les mesures de seguretat sanitària. Per aquest motiu, per evitar aglomeracions, s’ha previst que els establiments ofereixen les seves tapes dins d’un horari limitat i amb un nombre màxim de degustacions.

El DTapes per Torredembarra es portarà a terme del 23 d’octubre al 8 de novembre, cada restaurant i/o bar participant oferirà dins del propi establiment una tapa i una beguda per un preu de 2,50 €. Les tapes entraran a concurs i els guanyadors seran escollits entre el públic participant.

Com en anys anteriors, hi haurà premis per al públic participant. El llibret del DTapes s’editarà amb la foto de cada tapa.

Per aquest motiu, l’organització fa una crida als establiments interessats a participar-hi, perquè contactin amb l’oficina de Turisme (passeig Rafel Campalans, 10, telèfon 977 64 45 80, a/e:
turisme@torredembarra.cat) abans del 2 d’octubre, en horari de 10 a 14 h.