PortAutors 2020 registra un increment del 60% en les inscripcions

Ara es farà una primera fase de valoració on es triaran els sis finalistes

Per . Actualitzat el

La mostra musical ha estat molt ben rebuda per la ciutadania i dispara les xifres en un augment considerable amb 50 inscripcions rebudes enfront les 31, un augment del 60% respecte l’edició anterior. 

Ara, un cop rebudes totes les inscripcions, s’iniciarà el procés de validació de propostes per traslladar tot el material al Jurat del Portautors 2020. Jurat integrat per professionals de la comunicació en l’àmbit musical, empresaris del management, gestors culturals i programadors que tenen per davant un repte que cada any és complica més. 

Aquesta primera fase de valoració farà una tria de 6 finalistes que participaran en 3 processos: 

Premi del Públic: valoració per part del públic del/a millor finalista i guanyador/a de material audiovisual per part d’un dels patrocinadors del concurs. 

Premi a l’artista local: entre la gent de la demarcació tarragonina es triarà el millor per part del jurat i per tant el guanyador/a optarà a la formació en producció musical per part d’un dels patrocinadors del Concurs, Yamaha Music School Tarragona. 

Premi del jurat: el jurat determinarà en base a 4 criteris el guanyador/a del concurs que tindrà l’oportunitat de tocar als escenaris de JaVeus, Altacústic, Santa Tecla, Accents i PortAutors del proper any 2021. 

La final tindrà lloc el dia 14 de novembre de 2020 a les 18h. 

Un concurs que obre portes al futur dins del sector 

PortAutors és una aposta pels nous creadors i creadores, que es fonamenta en els valors del suport a la indústria musical emergent, donar eines i espais als artistes i visibilitat a la seva obra. Es tracta d’un projecte global que va més enllà de la final en si mateixa, ja que ofereix formació, suport comunicatiu durant tot l’any. 

La guanyadora de la primera edició PortAutors 2018, Susannes Cantautora Rural, enregistrarà el seu darrer disc amb el material del premi del públic, que també va guanyar i que li permet arribar a ser finalista dels Premis Enderrock 2019. 

La guanyadora de la segona edició PortAutors 2019, Yuhniversia la podreu trobar
properament als escenaris de les Festes de Santa Tecla 2020, en el marc del
Teclautors i en el festival Accents que es presentarà properament, així com a la
mateixa final del PortAutors 2020.
Molts dels participants al PortAutors estan desenvolupant trajectòries d’èxit en el
panorama musical actual com és el Mercat de Música de Vic, entre d’altres.
Més informació: https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo