La regidoria de Via Pública i Manteniment desinfecta diàriament els accessos als centres educatius del municipi

Es tracta de les tres escoles, els dos instituts i les dues llars municipals d’infants

Per . Actualitzat el

La regidoria de Via Pública i Manteniment informa que des que es va iniciar el curs escolar  es du a terme diàriament, de dilluns a divendres, la desinfecció dels accessos als centres educatius de municipi: les tres escoles, els dos instituts i les dues llars municipals d’infants, així com del mobiliari urbà d’ús compartit que es troba en aquestes zones. Aquesta acció la realitzen operaris de la Brigada Municipal, als matins, abans de l’horari d’entrada dels alumnes. A més, el servei de neteja de les escoles i de les llars d’infants (que és responsabilitat de l’Ajuntament) es fa seguint tots els protocols establerts en les mesures de seguretat sanitària per a fer front a la covid-19.