Es recullen prop de noranta quilos de residus als Muntanyans i al Roquer

dins de la jornada ‘European Clean Up’ que va tenir lloc diumenge

Per . Actualitzat el

Un total de 87,9 kg de residus es van recollir en la jornada de neteja European Clean Up Day que va tenir lloc aquest diumenge a Torredembarra, dins de la campanya d’acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

En aquesta ocasió, durant el matí de diumenge, els 49 participants van sortir aplicant els protocols i totes les mesures Covid-19, en diferents grups de 10 persones com a màxim i van fer la neteja dels espais també en diversos grups.

Concretament, es van recollir 15,9 kg de vidre, 28,8 kg d’envasos, 3,2 kg de cartró i 40 kg de rebuig. Els participants van actuar enguany en les zones de Muntanyans i el Roquer de Torredembarra.