En marxa el programa d’ajuts adreçats al teixit comercial i de serveis de proximitat

Les sol·licituds es poden demanar a partir de dimarts, 22 de setembre

Per . Actualitzat el

La regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou ha impulsat aquest programa d’ajuts adreçats al teixit comercial i de serveis de proximitat de Salou, per fer front al nou escenari post COVID-19.

Les sol·licituds per aconseguir els ajuts es poden demanar a partir de dimarts, 22 de setembre.

Cal dir que la situació actual provocada per la pandèmia planteja reptes de relació entre els establiments comercials i de serveis i la seva clientela, basats, d’una banda, en garantir la sensació de seguretat davant la COVID-19; i, de l’altra, des de l’àmbit tecnològic, en la necessitat de potenciar la presència digital i d’introduir la tecnologia en el punt de venda.

Aquest programa inclou tres línies d’ajuts. La primera d’elles va adreçada a persones emprenedores amb projectes d’autoocupació i creació de noves empreses amb establiments a Salou. La segona línia són ajudes per a la renovació i modernització de l’establiment en l’àmbit tecnològic. I una tercera línia, pels elements i mesures que garanteixin la prevenció i seguretat davant del coronavirus.

L’alcalde Pere Granados ha afirmat que «ajudarem els comerciants i emprenedors de Salou, perquè prosperin en la nova realitat i puguin treballar amb seguretat, en unes instal·lacions modernes i competitives».

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha afirmat que «volem ajudar l’empresari local, en aquest cas, l’emprenedor i aquells establiments que han fet inversions en matèria de seguretat sanitària i d’implementació tecnològica».

Així mateix, el regidor de Gestió Econòmica, Yeray Moreno, ha assenyalat que «en una situació, malauradament, dinàmica, ens hem d’adaptar a les circumstàncies»; i aquesta nova línia d’ajuts «és un pas més a les accions ja promogudes, i, sobretot, a les que encara han d’arribar de les diferents àrees del Consistori, dotades amb un increment pressupostari de les seves partides».