El Fogons del Drac, un restaurant de cuina casolana i a la brasa

Les seves especialitats són carns a la brasa, graellades, els cargols a la llauna i els calçots

Per . Actualitzat el

Els Fogons del Drac és un restaurant d’arrels ubicat en una masia tradicional catalana construïda vora el 1800, una construcció amb ànima plena de records, vivències, olors i sabors; per aquest motiu i el respecte a les tradicions i els fogons dels seus avantpassats ofereix el sabor i el gust de sempre, brasa de llenya, la cuina casolana i el xup-xup de l’àvia.

Obren al migdia entre setmana excepte dimarts, els caps de setmana disposen de servei de sopars amb una oferta variada amb diferents menus degustació amb la estrella del seu chuleton, a més d’una extensa carta de plats, fets amb els millors productes de proximitat i maridats amb el millors vins de les diferents DO.

Han implementat un menú d’esmorzars de forquilla per cobrir la demanda dels matins, rutes dels ciclistes i visitants de la zona.

Les seves especialitats són carns a la brasa, graellades, els cargols a la llauna sense oblidar la temporada de calçots, es pot consultar la carta a la web:
elsfogonsdeldrac.cat i visitar-los en el poble d’interior del Tarragonès, la Riera de Gaià, on us esperen amb el foc ences i les brasses llestes.

«Xai!! Xirubé… embadalits en veure’ns!»

www.elsfogonsdeldrac.cat

info@elsfogonsdeldrac.cat

Informació i reserves: 977 655 159

Sant Joan, 64

43762  La Riera de Gaià