Campanya als mercats amb grans descomptes en productes de qualitat i proximitat

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta engeguen la campanya ‘Santa Tecla gloriosa’, amb motiu de les festes

Per . Actualitzat el

En el marc de les festes de Santa Tecla, el Mercat Central i el Mercat de Torreforta han posat en marxa la nova campanya ‘Santa Tecla Gloriosa, mare dels tarragonins/es… Què tenim avui al Mercat?’. És la primera vegada que els dos mercats municipals engeguen una iniciativa d’aquestes característiques mitjançant la qual tothom podrà gaudir de grans descomptes en productes de qualitat i proximitat. La campanya es va engegar el passat dilluns 14 de setembre i s’allargarà fins al pròxim dia 22.

Durant aquests dies, una vintena de parades del Mercat Central i totes les del Mercat de Torreforta ofereixen productes nous -alguns d’ells relacionats amb les festes de Santa Tecla- o bé habituals amb ofertes o promocions. Tant les pantalles i les cartelleres dels dos mercats municipals com els perfils de les xarxes socials de l’empresa pública de Mercats de Tarragona (ESPIMSA) difondran els diferents descomptes que tenen lloc al llarg de la campanya.

Aquesta iniciativa és la principal novetat de les festes de Santa Tecla que neix amb la voluntat de promocionar els mercats municipals després que enguany el Mercat de Nit no es pugui celebrar per motius de seguretat davant la crisi sanitària.

Les caricatures arriben al Mercat Central

D’altra banda, després de passar pel Mercat de Torreforta, l’exposició ‘Teclicatures’ de l’artista visual tarragoní Tziqui Artworks arriba al Mercat Central. Es tracta d’una mostra on es combinen caricatures personalitzades amb il·lustracions del bestiari i elements del Seguici Popular de Tarragona.

L’autor de l’exposició estarà present els dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19 hores -fins al 4 d’octubre- al Mercat Central realitzant caricatures en directe. També serà present el dissabte 19 de setembre des de les 11 fins a les 13 hores al Mercat de Torreforta. Amb tiquets de compra a partir de 10 euros, tothom que ho desitgi podrà gaudir d’una promoció per adquirir una caricatura.

‘Imagina Campclar’, al Mercat de Torreforta

Per la seva banda, el Mercat de Torreforta, acull, fins al 26 de setembre, l’exposició ‘Imagina Campclar, una mostra fotogràfica sobre el barri amb imatges captades per dones que hi viuen. Es tracta d’un projecte realitzat per l’Associació per la recerca i l’acció social Vincle, amb el finançament de l’Obra Social “La Caixa” i amb la col·laboració de Combinats SCoopC. La iniciativa pretén fer aflorar  les dones amb interès de millorar i participar en el barri de Campclar a través d’estratègies formatives basades en la imatge i l’expressió personal i col·lectiva.

Tots els actes comptaran amb totes les mesures de prevenció, seguretat i higiene per evitar la propagació de la covid-19.

«Amb la nova campanya dedicada a les festes de Santa Tecla promocionem, impulsem i donem més visibilitat als mercats municipals de Tarragona i a la qualitat dels seus productes de proximitat, frescos i de temporada», ha manifestat el president de l’empresa municipal de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal. Pel que fa a la resta d’activitats, Nadal ha assenyalat que tant el Mercat Central com el Mercat de Torreforta són centres neuràlgics de la ciutat des d’on continuem apostant fermament per la cultura i les festes. «Els mercats municipals han d’esdevenir dinamitzadors socials i econòmics de la ciutat de Tarragona», ha conclòs.