BASF destina l’aportació a les festes de Santa Tecla als menjadors socials

Els centres que rebran la donació són el menjador social de Bonavista, Taula Amiga, Càritas i Creu Roja

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona i l’empresa BASF han signat un acord pel qual el centre de producció a Tarragona esdevé, un any més, patrocinador de les festes de Santa Tecla.

Enguany, l’empresa BASF ha donat un gir al seu habitual patrocini i, aquest 2020 destinarà els 25.000 €, que cada any es destinaven a actes culturals de Santa Tecla, a reforçar les entitats del sector social en aquests temps de pandèmia i de situació de risc d’exclusió.

En col·laboració amb la Conselleria de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, l’empresa ha canalitzat aquesta donació a quatre menjadors socials que actualment estan donant suport a les famílies que ho necessiten. Aquests quatre centres són el menjador social de Bonavista, Taula Amiga, Càritas i Creu Vermella. Entre aquestes quatre entitats, setmanalment, reparteixen aliments per a un total de 3.691 persones a Tarragona. Una xifra que s’ha incrementat notablement després de la pandèmia i que es preveu que es mantingui alta durant els pròxims mesos.

La consellera de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill ha celebrat «l’aposta de BASF d’arrelar diners al territori de Tarragona una vegada més, i especialment en fer-ho per les entitats del tercer sector, que sempre son fonamentals per cuidar la nostra ciutadania, i aquest any encara més».

Per part de l’empresa BASF, el director del centre de producció de Tarragona, Benjamin Hepfer, ha afirmat que per a la companyia és un orgull poder ratificar el compromís amb el territori i adaptar-lo al moment actual. «Sabíem que aquest era un any excepcional i per això era important repensar accions com aquesta», ha afirmat.

L’Ajuntament, les quatre entitats beneficiàries i BASF s’han trobat en BASF per a segellar l’acord, i l’han fet amb presència de la imatge dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, que la setmana que ve compleixen 5 anys de la seva publicació. Aquest acte torna a ser un exemple clar de com són d’importants les aliances (Objectiu 17) en la consecució de les metes fixades en l’agenda 2030.