Set projectes competeixen en la final del Tarragona Open Future

La cloenda del programa d’acceleració empresarial tindrà lloc demà al Palau de Congressos

Per . Actualitzat el

Demà 17 de setembre, el Palau de Congressos de Tarragona acollirà la final de Tarragona Open Future, un programa d’acceleració empresarial organitzat per Tarragona Impulsa amb la col·laboració de Telefónica. En aquesta final es presentaran set projectes que optaran a un primer premi de 3.000 € i tres anys d’assessorament per a la consolidació del negoci amb experts de diferents àmbits. També hi haurà dos segons premis de 1.500 €, que també inclouen l’assessorament per a la consolidació.

La jornada de demà la inaugurarà, a les 10 del matí, el conseller d’Ocupació, Manel Castaño, que donarà la benvinguda a tots els assistents i presentarà els membres del jurat d’aquesta 5a edició. El jurat estarà format pel mateix Castaño, Miguel Ángel Fernandez, desenvolupament digital a la direcció de Catalunya, C. Valenciana, I. Balears i R. Murcia de Telefónica Espanya; Mònica Boquera, delegada d’Acció a Tarragona; Josep Ma Vallvè, CEO de l’startup Al Mercat, i dos representants de grups municipals: Francesc Roca del PSC i Elisa Vedrina, del PP.

Posteriorment, els assistents podran escoltar la xerrada «Què valoren les startups de Telefónica», a càrrec de Miguel Ángel Fernández. Després, es farà una presentació de l’empresa emergent (start-up) guanyadora de la passada edició: Al Mercat.

A les 10.30 h començarà l’aplicació de mostra (showcase) de les primeres empreses emergents participants a la 5a edició: ACG Coaching & Consulting, un entrenador (coach) amb un enfoc científic i tecnològic; Ángel Cruz Facilitador Digital, un professional que acompanya i assessora els processos de digitalització d’empreses o entitats; i Biosfer Teslab, una empresa derivada (spin-off) de la URV que proporciona serveis analítics per estudiar i monitoritzar les alteracions del metabolisme.

Després d’una petita pausa, seguiran les presentacions. La primera serà la de CAIGO, una plataforma que recull els esdeveniments culturals i permet la compra d’entrades; després E-sport Link, una plataforma web que vol convertir-se en el LinkedIn del món dels e-sports. Posteriorment, arribarà el torn de Mediterranean Way, un servei de lloguer de cases vacacionals amb gestió completa per al propietari i, finalment, serà el torn de Mireia Luthier un servei de construcció, reparació i lloguer d’instruments de corda.