Activitats gratuïtes adreçades a joves per al darrer trimestre de l’any

S’iniciaran el dia 5 d’octubre i s’allargaran fins a l’11 de desembre

Per . Actualitzat el

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torredembarra presenta la programació d’activitats gratuïtes per a joves per al darrer trimestre del 2020, que s’iniciarà el proper 5 d’octubre i s’allargarà fins a l’11 de desembre. Les activitats programades són:

Dilluns:   Espai d’estudi i consulta: de 17 a 19.30 h
Dimarts:  Jocs de taula i rol: de 17 a 19.30 h
Dimecres:  Debat i gestió emocional: de 17 a 20 h
Dijous:   Dibuix: de 17 a 19.30 h
Divendres:  Atenció personalitzada: de 17 a 20 h
Activitat de Hallowen (30 d’octubre): Scape room: de 18.30 a 00 h (amb inscripció prèvia).

Les activitats i horaris poden canviar en funció de la demanda o per motius organitzatius.

Les inscripcions es podran dur a terme a partir del 18 de setembre a la pàgina web de l’Ajuntament de Torredembarra.

L’horari d’atenció presencial al públic, amb cita prèvia, de l’Espai Jove PIJ (c/ Capella, 6, baixos) és: Dimecres, de 9 a 14 h i divendres, de 17 a 20 h. Telèfons de contacte: 977 64 00 25 ext. 722 // 616 021 115.

El regidor de Joventut, Guillem Pujol, ha explicat que tota la programació d’activitats ha seguit les mesures de seguretat sanitàries per la Covid-19, extremant al màxim les precaucions per a un ús segur de les instal·lacions. Seguint aquesta premissa, les principals mesures són les següents:

Els joves només faran una activitat dirigida per dia, creant un grup de convivència de cada activitat, excepte els divendres que l’atenció serà individual amb cita prèvia.

Per a participar en les activitats, cal fer la inscripció telemàtica mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament. El nombre màxim de joves per grup és de deu més dos monitors, i aquest grup es dividirà en dos subgrups per complir les mesures de seguretat. Aquest any s’ha decidit no realitzar les activitats més dinàmiques, tot i que l’equipament compta amb bona ventilació, i ofertar les que comporten un menor risc de contagi.

L’accés a l’equipament serà individual, amb control de temperatura i aplicació d’hidrogel, i en acabar l’activitat es netejaran tots els material utilitzats. De fet, el regidor de Joventut, Guillem Pujol, també ha comentat que des de la Regidoria es vol conscienciar els i les joves de la realitat actual i per això les activitats comencen trenta minuts abans, per invertir aquest temps a aplicar les mesures de seguretat sanitària per la Covid-19.

A més, l’Espai Jove PIJ ha ampliat el maquinari informàtic i recupera el servei presencial d’assessorament laboral i Garantia Juvenil, que es du a terme quinzenalment els dimecres.