La Tardor Jove 2020 ofereix més de seixanta activitats

Avui dimarts 15 de setembre s’inicien les inscripcions

Per . Actualitzat el

La temporada de tardor a Tarragona arriba més jove que mai acompanyant i complementant l’inici de curs i estudis lectius, oferint especialment propostes creatives i de nou format.  A partir d’avui tots els joves d’entre 12 i 35 anys ja es poden inscriure a les més de 60 activitats, presencials i en línia, que es duran a terme entre el 29 de setembre i el 30 de desembre d’enguany, seguint les mesures de seguretat establertes en cada moment. L’Espai Jove Kesse se suma al nou curs 2020-2021 consolidant-se com a centre educatiu i cultural de referència per al desenvolupament d’habilitats socials i personals de les persones joves.

Així doncs, d’una banda es consoliden aquestes aules temàtiques a l’Espai Jove Kesse i prenen força, elaborades segons els interessos i demandes dels i les joves que promouen l’equipament. Així, cada dia de la setmana, de dimarts a dissabte, de les 18.30 a les 20h, hi haurà propostes de tots tipus com les aules teatre, cinema i fotografia, japonès, coach i cuina. Les novetats d’aquest any són l’aula de dansa contemporània i experimental i la de pintura creativa.

A més d’aquest bloc essencial d’aules temàtiques, la temporada de tardor aposta també per sessions o activitats puntuals i exclusives com la masterclass de màgia online a càrrec del Mag Gerard, el taller de teatre de la humanitat a càrrec de Didier Ruiz (director artístic de la companyia des Hommes) o el taller de lletra i música amb la Suu, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades a l’actualitat.

En el camp de l’esport i aventura tornen els Enigmes, els jocs de rol a càrrec del Club Diògenes Tarragona i com novetat l’activitat Apoder’art, un espai on a través de les diferents disciplines artístiques s’utilitzaran com a eina d’alliberament, acceptació i apoderament.

En l’àmbit de treball, des de l’Oficina Jove del Tarragonès, es proposen tres sessions centrades en la recerca de treball: Com preparar una entrevista de feina; Com fer un videocurrículumi Recerca de feina per internet. El programa de tardor proposa també cursos d’aprenentatge formatiu per a la millora de les competències transversals, com a novetat i en format online dirigit a professionals que treballen amb joves.

En aquest àmbit també, l’espai Jove Kesse oferirà el nou servei “ Kesse t’escolta” espai adreçat a persones joves on s’ofereix un espai d’atenció individual i confidencial on qualsevol dubte, preocupació que puguin tenir ho podran compartir per tal de cercar possibles solucions o aconseguir augmentar el seu benestar personal. Aquest espai estarà acompanyat per Jordi Rodríguez, psicòleg especialitzat amb persones joves des de fa més de 25 anys.

 

Podeu consultar tota la programació a: www.tarragonajove.org