Els excedents de l’Anella Tapa es destinaran al menjador social de Bonavista

L’acte, promogut per les principals comparses de Carnaval de la ciutat, va tenir lloc del 10 al 13 de setembre

Per . Actualitzat el

Després de l’èxit de la celebració d’aquest cap de setmana de l’Anella Tapa a l’Anella Mediterrània, un acte promogut per les principals comparses de Carnaval emulant la tradicional Tecla Tapa i el Magí Tapa, i l’Ajuntament; els organitzadors van decidir fer la donació de tots els productes alimentaris i de desinfecció sobrants, al menjador social ‘Joventut i Vida’ de Bonavista.

Aquest gest se suma a la felicitació feta per part de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, destacant «l’atreviment a organitzar un esdeveniment com aquest i a més solidari, amb un resultat excel·lent i amb un control de la seguretat impecable».

L’Anella Tapa s’ha dut a terme dins els actes de Santa Tecla 2020, entre els dies 10 i 13 de setembre, amb actes durant tot el dia i nit. La iniciativa ha estat promoguda per les associacions de Carnaval Cayo Largo, Platinum, Spectrum, Petada, Màgic Dansa, Colours Fantasy, Som i Serem Urban Style, Disc 45, Amics de la Part Alta, La Ballaruga, Aerodance, Fotem-li canya, La Unió, l’Albada, Club Maginet i Colla la Bóta.